Vážně dobré Drop sušenky

Jak vyrobit domácí sušenky, které jsou máslové, světlé a nadýchané zevnitř a zlatavě hnědé zvenku. Vyrobte je za méně než 30 minut! Přejděte na recept Easy Drop Biscuits

Domácí Drop Sušenky

Výroba domácích sušenek

Výroba těchto sušenek je směšně snadná. Jakmile je uděláte, vím jen, že budete mít chuť je dělat znovu a znovu. Celý proces zvládnete za méně než 30 minut a chutnají fantasticky.

Potřeme rozpuštěným máslem domácí piškoty

Pokud nejste v kurzu, drop biscuits jsou rychlejší a jednodušší verzí tradičních sušenek (viz náš recept na sušenky s podmáslím).

Namísto válení a vykrajování do tvarů stačí pro sušenky nasypat (nebo nasypat) kopečky těsta na plech a upéct. Žádné plácání, žádné válcování a žádné řezání.

Ingredience jsou velmi jednoduché a téměř stejné jako u tradičních sušenek. Budeš potřebovat:

  • Univerzální mouka
  • Prášek na pečení
  • Sůl
  • Nesolené máslo
  • Mléko

Mohu použít samokypřící mouku? Ráda si dělám vlastní směs mouky, prášku do pečiva a soli, nicméně samokypřící mouka by v tomto receptu měla mít úspěch. Většina samokypřících moučných směsí z obchodu již obsahuje prášek do pečiva a sůl. Mějte na paměti, že výsledky se mohou u jednotlivých značek lišit, protože množství soli a prášku do pečiva se může lišit.

Metoda

Postup jejich výroby je jednoduchý. Zde jsou základní kroky (úplný recept je sdílen níže a výše jsme poskytli rychlé video, které vás provede každým krokem).

Krok 1, Začněte šleháním mouky, prášku do pečiva a soli a poté přidejte malé kostičky studeného másla. Je důležité, aby vaše máslo bylo velmi studené, nechceme, aby se rozpustilo nebo zahřálo před tím, než udeří do tepla v troubě.

Jak vyrobit sušenky krok 1 - přidání studeného másla do mouky

Krok 2, Prsty vetřete máslo do moučné směsi. Případně použijte vykrajovátko na nakrájení másla do mouky. Jak využíváme oba způsoby, můžete vidět na videu. Další možností je použití kuchyňského robota, kterým máslo do moučné směsi rozpulit. Děláme to při výrobě naší celomáslové domácí koláčové krusty.

Jak vyrobit kapkové sušenky Krok 2 – nakrájení másla do mouky

Krok 3, Když směs másla a mouky vypadá jako hrubá drobenka, můžete přidat mléko. Používáme plnotučné mléko (i když se sníženým obsahem tuku by asi bylo v pořádku). Během míchání vidličkou pomalu přilévejte mléko. Klíčem je míchat, dokud se nevytvoří těsto, ale nepřehánět to. Podívejte se, jak to děláme ve videu, míchání zabere jen 30 sekund.

Vyklopte sušenkové těsto připravené k pečení

Těsto na sušenky bude vypadat střapatě a může být trochu lepivé. To je v pořádku, má to tak vypadat! Odtud jednoduše na plech (nebo do litinové pánve) kápneme kopečky těsta a upečeme.

Sušenky se pečou 10 až 15 minut a pak je hned po vytažení z trouby potřeme ještě trochou rozpuštěného másla. Je to prostě správné!

Sušenky budou uprostřed světlé a nadýchané a navrchu dozlatova. Ráda je podávám teplé přímo z trouby.

Další jednoduché recepty na pečení

Vážně dobré Drop sušenky

  • PŘÍPRAVKA
  • KUCHAŘKA
  • CELKOVÝ

Výroba těchto sušenek je směšně snadná. Jakmile je uděláte, vím jen, že budete mít chuť je dělat znovu a znovu. Celý proces zvládnete za méně než 30 minut a chutnají fantasticky.

Vyrobí 8 sušenek

Podívejte se, jak připravujeme recept

Budete potřebovat

8 lžic (115 gramů nebo 1 tyčinka) studeného nesoleného másla

1 1/2 šálku (190 gramů) víceúčelové mouky

1 3/4 lžičky prášku do pečiva

1/4 až 1/2 lžičky jemné mořské soli, viz poznámky

1/2 šálku (118 ml) studeného plnotučného mléka, plus více podle potřeby

Pokyny

    Zahřejte troubu na 400 stupňů Fahrenheita (viz poznámky k použití teplejší trouby). Plech vyložte pečicím papírem nebo silikonovou pečicí podložkou. Případně odložte stranou střední litinovou pánev na pečení sušenek.

    Šlehejte mouku, prášek do pečiva a sůl, dokud se dobře nespojí.

    Odeberte jednu lžíci másla a dejte stranou (toto se rozpustí a natřete na sušenky, jakmile budou upečené).

    Zbylých 7 lžic másla nakrájíme na malé kostičky. Pokud hned nepřecházíte k dalšímu kroku, umístěte máslo zpět do lednice, aby zůstalo studené.

    Kostky studeného másla rozsypte na moučnou směs a poté pomocí mixéru na pečivo nebo prsty nakrájejte nebo vetřete máslo, dokud směs nebude vypadat jako hrubá strouhanka (viz fotografie nebo video).

    Pomocí vidličky jemně vmícháme mléko do sušenkové směsi, dokud se těsto nespojí. Bude to trochu lepkavé a bude vypadat střapatě. Pokud je těsto příliš suché, přidejte ještě trochu mléka, lžíce nebo dvě by to měly stačit.

    Na připravený plech nasypte kopečky těsta o velikosti asi 3 polévkových lžic. Hromádky těsta by měly být od sebe vzdáleny asi jeden centimetr. Pečte 10 až 15 minut, nebo dokud se sušenky nenafouknou a nezačnou navrchu hnědnout. Pokud se kolem dna vyloučí nějaké máslo, je to v pořádku.

    Mezitím rozpustíme odloženou lžíci másla. Když vyjdou z trouby, jemně potřete máslem vršek každé sušenky. Podávejte teplé.

Tipy Adama a Joanny

  • Sůl: Mám rád, když jsou moje sušenky dobře ochucené solí, a proto jsem se rozhodl přidat 1/2 lžičky jemné mořské soli. Pokud se vám nelíbí tak vysoká hladina soli, zůstaňte s 1/4 lžičky.
  • Teplota trouby: Tyto lze péct při 400 ° F a 425 ° F. Zjistil jsem, že 425 ° F dává sušenkám hezčí zlatohnědou kůrku nahoře, ale některé trouby se liší a mohou být temperamentní. Pokud je vaše trouba horká, držte se 400 ° F a sledujte sušenky, jak se pečou. Po 10 minutách zkontroluji sušenky a zůstanu poblíž, dokud nebudu spokojený s barvou navrchu.
  • Veganská varianta: Použijte studené veganské tyčinkové máslo a nemléčné neslazené mléko.
  • Odměřování mouky: Mouka by měla být lžící a zarovnané v odměrce. Použijte lžíci k přidání mouky do odměrky a poté plochým okrajem seškrábněte horní část šálku. Tento způsob přidávání mouky do odměrky zajistí, že do těsta nepřidáte příliš mnoho mouky.
  • Nutriční fakta: Nutriční fakta uvedená níže jsou odhady. Pro výpočet přibližných hodnot jsme použili databázi USDA.

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

Výživa na porci: Velikost porce 1 sušenka (1 z 8) / Kalorie 199 / Celkový tuk 12,3 g / Nasycený tuk 7,5 g / Cholesterol 32,1 mg / Sodík 155,9 mg / Uhlohydrát 19,6 g / Vláknina 0,7 g / Celkem cukrů 0,8 g / Protein 3g

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post