Touha po tacos z mletého vepřového masa

Díky mletému vepřovému masu se tyto jednoduché vepřové tacos rychle spojí. Náplň si můžete udělat i předem. Přejít na recept na mleté ​​vepřové tacos

Touha po tacos z mletého vepřového masa

Proč miluji tyto vepřové tacos

Není žádným tajemstvím, že tady milujeme tacos. Dělali jsme je s krevetami, hovězím masem, pečenou zeleninou a naposledy s drceným kuřecím masem. Ale i když jsme se s vámi podělili o některé recepty na taco, vepřové maso nám vždy chybělo! Díky těmto tacos, které stojí za touhu, to bylo napraveno a víte co? Mohou být mým současným favoritem.

  • Tyto vepřové tacos jsou RYCHLÉ a velmi snadné na přípravu.
  • Taco náplň lze vyrobit a bezpečně uložit až tři až čtyři dny předem.
  • Jsou přizpůsobitelné vašim oblíbeným taco kořením. Rád používám naši domácí směs, ale můžete ji snadno vyměnit za své oblíbené směsi z obchodu.
  • Navrch tacos můžete přidat téměř cokoliv. Níže jsem sdílel své oblíbené vepřové taco polevy.
Tacos vyrobené z mletého vepřového masa, avokáda a nakládané cibule

Ingredience na vepřové taco

Seznam ingrediencí pro tyto jednoduché tacos je krátký, takže to vítám jako jeden z nejlepších receptů na večeři, které jsme sdíleli. Zde je to, co budete potřebovat:

Naše domácí taco kořenící směs

Jak již bylo zmíněno výše, na tato tacos rád používám naše taco koření. Samozřejmě můžete použít koupené v obchodě, ale vřele doporučuji naši směs. Je chutný a snadno se vyrábí, navíc ho můžete skladovat celé měsíce ve vaší skříni na koření.

Většina ingrediencí již pravděpodobně leží ve vaší skříni s kořením. Zde je seznam koření, které budete potřebovat:

  • Chilli prášek — Doporučujeme náš domácí chilli prášek. Funguje i váš oblíbený chilli prášek z obchodu.
  • Mletý kmín – dodává zemitou, kouřovou chuť. Je běžné v texasko-mexických, mexických a kari receptech.
  • Horká uzená paprika — To dodává horkou, kouřovou chuť. Chipotle prášek je skvělou alternativou.
  • Mletý koriandr – dodává lehkou citrusovou chuť.
  • Kajenský pepř – dodává teplo. Přidejte tolik nebo málo, kolik potřebujete pro požadovanou úroveň koření.

Můžete se tam zastavit a tacos bude naprosto vynikající (slibuji). Pokud však chcete tyto vepřové tacos vyřadit z parku, přidejte houbový prášek.

Vím, že houbový prášek zní divně, ale věřte mi, že večírku dodá pikantní masovou chuť. Houby přirozeně přidávají umami, a proto do naší směsi přidáváme houbový prášek. Díky tomu chutná neuvěřitelně. Vše si můžete přečíst v našem receptu na taco koření – dokonce sdílíme, jak ho vyrobit.

Naše kořenící směs mletého vepřového taco dělá tyto vepřové tacos úžasnou chutí!

Jak udělat nejlepší tacos z mletého vepřového masa

Výroba těchto tacos je jednoduchá, a jak jsem již zmínil výše, náplň můžete připravit několik dní předem. Zde je to, co dělám, abych je vyrobil:

  1. Mleté vepřové maso osmahneme na pánvi na oleji nebo másle.
  2. Vmíchejte taco koření a vodu (nebo použijte vývar).
  3. Vařte, dokud není vepřové maso propečené a voda se zredukuje a obalí vepřové maso.
  4. Podávejte v teplých tortilách s vaší preferovanou polevou (sdílel jsem svou níže).

Moje oblíbené taco polevy

Na taco večer nikdy nemůžete mít příliš mnoho zálivek, že? Takže tady je seznam mých oblíbených:

Recept na tacos z mletého vepřového masa // Díky mletému vepřovému masu se tyto jednoduché vepřové tacos rychle spojí.  Náplň si můžete udělat i předem.

Další snadné recepty na taco

  • Drcené kuřecí tacos s jemným kuřecím masem a jasnou a krémovou koriandrovou omáčkou (omáčka je tak dobrá).
  • Chile Butter Shrimp Tacos s chilskými máslovými krevetami, rozmačkaným avokádem a rychlým a křupavým salátem.
  • Shredded Beef Tacos (vyrobené v pomalém hrnci) hovězí maso pro tyto tacos se doslova rozpadá, je neodolatelné.
  • Pečené vegetariánské tacos s restovanou kořeněnou zeleninou, černými fazolemi a smetanovou koriandrovou omáčkou (100% vegetariánská, 100% lahodná).

Touha po tacos z mletého vepřového masa

  • PŘÍPRAVKA
  • KUCHAŘKA
  • CELKOVÝ

Díky mletému vepřovému masu se tyto jednoduché vepřové tacos rychle spojí. Doporučujeme připravit naše taco koření s chilli, kmínem, uzenou paprikou, koriandrem a kajenským pepřem. Pokud používáte taco mix z obchodu, dávejte pozor na přidání další soli. Balíčky zakoupené v obchodě již často obsahují sůl, takže možná nebudete muset přidávat žádnou další sůl.

Vyrábí 8 (6palcových) tacos

Podívejte se, jak připravujeme recept

Pokyny

  • Připravte vepřové maso
  • Rozpalte širokou pánev na střední teplotu a poté přidejte olej. Když je olej rozpálený, vmáčkněte vepřové maso do pánve a rozprostřete ho co nejtenčí, aby se z jedné strany rovnoměrně propeklo asi 5 minut.

    Když začne na jedné straně hnědnout, vařečkou rozlámejte vepřové maso na malé drobky. Pokračujte ve vaření, dokud nezezlátne ze všech stran, asi 3 minuty.

    K vepřovému masu přimíchejte jednu polévkovou lžíci taco koření. Ochutnejte malý drobeček, abyste zjistili, zda potřebuje více koření, a upravte to odtud — když používáme naše domácí taco koření, používáme dvě polévkové lžíce.

    Vmícháme vodu a necháme vařit. Směs zhoustne a obalí vepřové maso. Ochutnejte a v případě potřeby dochuťte extra solí.

    • Sestavte Tacos
    • Zabalte tortilly do dvou stohů hliníkovou fólií a poté je vložte do trouby vyhřáté na 350 ° F na 10 až 15 minut.

      Každou ohřátou tortillu naplňte vepřovým masem a oblíbenými polevami. Obzvláště je milujeme s rozmačkaným avokádem na dně každé tortilly, pak doplněné vepřovým masem, zelím, nakládanou cibulkou a zakysanou smetanou.

Tipy Adama a Joanny

  • Zelí: Syrové strouhané zelí je skvělá volba, ale vyzkoušejte náš koriandr Lime Coleslaw bez majonézy pro větší chuť. Solení zelí před přidáním dresinku udrží tento salát coleslaw křupavý a dodá mnohem více chuti. Dresing je jednoduchý – limetka, med a olivový olej.
  • Příprava ředěné zakysané smetany: Dá se tedy pokapat, rozmícháme dvě lžíce zakysané smetany s lžičkou nebo dvěma vody (nebo limetkové šťávy).
  • Příprava: Vepřové maso lze připravit až 4 dny předem, pokud je skladováno ve vzduchotěsné nádobě v chladničce. Před podáváním vepřové maso znovu ohřejte – možná zjistíte, že přidání polévkové lžíce nebo dvou další vody pomáhá zvlhčit vepřové maso.
  • Nutriční fakta: Nutriční fakta uvedená níže jsou odhady. Pro výpočet přibližných hodnot jsme použili databázi USDA. Do výpočtů jsme zahrnuli jedno avokádo, 1 šálek zelí, 2 lžíce zakysané smetany a kukuřičné tortilly. Vypočteno mleté ​​vepřové maso bylo asi 20 % tuku. Výběr libovější varianty – jako je mletá svíčková – by snížil obsah tuku a kalorií.

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

Výživa na porci: Velikost porce 1 taco / Kalorie 264 / Protein 16 g / Uhlohydrát 14 g / Vláknina 3 g / Celkem cukrů 1 g / Celkový tuk 16 g / Nasycený tuk 5 g / Cholesterol 55 mg / Sodík 385 mg

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post