Snadné sýrem plněné houby

Milujeme tyto rychlé a snadné plněné houby se sýrem, česnekem a sladkou cibulkou. Je těžké sníst jen jednu z těchto sýrových, česnekových houbových čepiček! Přejděte na recept na houby plněné sýrem

Snadné sýrem plněné houby

Sdílíme, jak vyrábíme plněné houby. Do houbových kloboučků můžete nacpat téměř cokoliv, ale tato shovívavá kombinace taveného sýra, česneku, sladké cibule a bylinek je moje oblíbená.

Pokud milujete houby stejně jako my, podívejte se na naši bezvadnou metodu vaření hub. Vychutnejte si je jako přílohu, přidejte do těstovin, toastů, vajec a dalších.

Nejlepší tipy na plněné houby

Když jsme testovali tyto vegetariánské plněné žampiony, s Adamem jsme spálili celou pánev na jedno posezení. Díky spoustě česneku a čerstvým bylinkám jsou nabité chutí.

Nejlepší plněné houby se sýrem a česnekem

Pokud jde o plněné houby, je třeba mít na paměti několik věcí:

  1. Použití bílý knoflík nebo cremini (hnědé) houby. Tyto odrůdy mají perfektní velikost a dutina je ideální pro přidání plněné houbové náplně.
  2. Pokud si všimnete nečistot na houbách, použijte mírně navlhčenou papírovou utěrku. Pokud jsou vaše houby neobvykle špinavé, rychle je opláchněte pod vodou a poté je velmi osušte.
  3. Použijte a lemovaný plech nebo široká pánev při pečení kloboučků hub. V pánvi tak zůstane veškerá tekutina uvolněná houbami nebo náplní.
  4. Používáme dvě lžíce mletého česneku, což je hodně. Pokud MILUJETE česnek, přidejte do náplně trochu více.
  5. Použijte svůj oblíbený sýr. Na našich fotografiích jsme použili extra ostrý čedar. Je chutný a pěkně se rozpouští, ale dobře fungují i ​​jiné sýry. Zkuste švýcarský nebo gruyere, brie, feta, kozí sýr nebo kombinaci sýrů. Možnosti jsou nekonečné.
  6. Přidejte trochu slaniny nebo klobásy. Nejprve je uvařte a poté vmíchejte do náplně.
Přidání strouhanky do plněných žampionů

Těsně před pečením žampionů plněné kloboučky žampionů posypeme opraženou strouhankou. Miluji extra křupavost, kterou to dodává, ale pokud je nemáte po ruce nebo se držíte daleko od chleba nebo sacharidů, můžete je vynechat.

Houby se pečou 15 až 20 minut — Vyjměte je, když houby mírně změknou a sýr se rozpustí. Podávejte houby s pár čerstvými bylinkami navrchu. Ve videu s receptem používám pažitku.

Snadné sýrem plněné houby

Pokud jste milovali tyto houby, podívejte se na více snadných předkrmů k podávání jim:

Snadné sýrem plněné houby

  • PŘÍPRAVKA
  • KUCHAŘKA
  • CELKOVÝ

Tyto sýrem a česnekem plněné houby se snadno skládají a snadno se přizpůsobí vašim oblíbeným sýrům. Rádi používáme ostrý čedar, ale mozzarella, švýcarský sýr, sýr Gruyere nebo dokonce smetanové sýry jako feta, kozí a brie budou fungovat. Skvělý nápad je samozřejmě i kombinace sýrů!

Vyrábí 20 plněných kloboučků hub

Podívejte se, jak připravujeme recept

Budete potřebovat

20 bílých knoflíkových nebo krémových hub (asi 10 uncí)

1 lžíce olivového oleje

1 lžíce másla

1/2 šálku nakrájené cibule (půlka střední cibule)

2 lžíce mletého česneku (4 až 5 stroužků)

2 lžičky nasekaného čerstvého rozmarýnu nebo tymiánu, viz poznámky k petrželce

2 unce strouhaného sýra jako ostrý čedar, mozzarella, švýcarský nebo jejich kombinace

3 lžíce strouhanky (použijte panko nebo běžnou strouhanku)

Sůl a čerstvě mletý černý pepř

1 lžíce nasekané čerstvé petrželky nebo pažitky k podávání, volitelně

Pokyny

    Zahřejte troubu na 375 stupňů Fahrenheita.

    Navlhčenou papírovou utěrkou očistěte houby od všech nečistot. Odstraňte stonky hub. Odřízněte a vyhoďte všechny tvrdé kousky stonků a poté je jemně nasekejte.

    Kloboučky hub přidejte na pečicí plech nebo velkou pánev vhodnou do trouby, kam se houby vejdou v jedné vrstvě. Pokapejte je lžící olivového oleje a lehce dochuťte čerstvě mletým černým pepřem. Uspořádejte je dutinou nahoru, aby byly připraveny k plnění.

    Na pánvi na středním plameni rozpustíme máslo. Přidejte cibuli, nakrájené stonky hub a špetku soli. Vařte za občasného míchání, dokud cibule sladce voní a nezměkne, asi 5 minut.

    Přidejte česnek a bylinky a vařte další minutu nebo dokud česnek nezavoní. Než česnek začne hnědnout, seškrábněte směs do mísy a nechte ji vychladnout.

    Do stejné pánve přidejte strouhanku. Umístěte jej na středně nízký oheň a poté vařte za míchání, dokud nejsou lehce opečené; asi jednu minutu.

    Sýr vmícháme do směsi cibule a česneku a poté rozdělíme náplň mezi kloboučky hub. Navrch posypeme opraženou strouhankou.

    Pečte houby, dokud se sýr nerozpustí a houby nezměknou; 15 až 20 minut.

    Podávejte s nasekanými čerstvými bylinkami a čerstvě mletým černým pepřem.

Tipy Adama a Joanny

  • Místo rozmarýnu nebo tymiánu nebo jako doplněk k nim je výborná petržel. Protože je petržel méně štiplavá, použijte dvě lžíce nasekané petrželky.
  • Chcete-li použít sušené bylinky místo čerstvých, použijte 3/4 lžičky sušeného rozmarýnu nebo tymiánu. Poslouží i italské koření.
  • Přidejte zbytky náplně do míchaných vajec, omelet, bramborové kaše nebo rýže.
  • Nutriční fakta: Nutriční fakta uvedená níže jsou odhady. Pro výpočet přibližných hodnot jsme použili databázi USDA.

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

Výživa na porci: Velikost porce 1 plněná houbová čepice / Kalorie 35 / Celkový tuk 2,4 g / Nasycený tuk 1 g / Cholesterol 4,3 mg / Sodík 29,7 mg / Uhlohydrát 2,3 g / Vláknina 0,3 g / Celkem cukrů 0,6 g / Protein 1,5 g

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post