Recept na 30minutovou kuřecí klobásu a kapustovou polévku

Jednoduchá kapustová polévka plná zeleniny, nízkotučného kuřecího párku a brambor. Přejděte na recept na kuřecí klobásu, bramborovou a kapustovou polévku nebo si přečtěte naše tipy na její přípravu.

Tuto polévku srážíme pokaždé, když ji vaříme. Myslím, že jsem Adama dokonce chytil naběračkou a ne lžící běžné velikosti. Ne že bych soudil – udělal jsem to samé, když se nedíval.

Rychlá a jednoduchá smetanová zeleninová polévkaTAKÉ SE VÁM LÍBÍ: Jak rychle a snadno uvařit krémovou zeleninovou polévku pouze s jedním hrncem za méně než 35 minut. Přejděte na recept na krémovou zeleninovou polévku.

Jak připravit kapustovou polévku za 30 minut

Tato polévka se dá dohromady během chvilky. Děláme to takto:

Na troše oleje a másla zpěníme cibuli, přidáme česnek a špetku vloček červené papriky. Pak vhodíme nakrájenou kuřecí klobásu – je již uvařená, takže je to extra snadné – a také kuřecí vývar. Na řadu přichází kapusta, brambory a nakrájená rajčata a nakonec střik mléka pro krémovitost.

Poté těsně před podáváním přidáme svazek čerstvých listů špenátu. A je to — vydatná, jednoduchá kapustová polévka s klobásou a bramborami. Je to jeden z našich oblíbených.

Recept na těstoviny Kale PestoMOHLO BY SE VÁM TAKÉ LÍBIT: Jak na těstoviny promíchané s domácím kapustovým a mandlovým pestem. Přejděte na recept na těstoviny s kapustovým a mandlovým pestem.

Recept aktualizován, původně zveřejněn v březnu 2012. Od zveřejnění tohoto v roce 2012 jsme recept upravili, aby byl jasnější. – Adam a Joanne

Recept na 30minutovou kuřecí klobásu a kapustovou polévku

  • PŘÍPRAVKA
  • KUCHAŘKA
  • CELKOVÝ

Vyzkoušejte tuto vydatnou polévku plnou listové zeleniny (kapusta a špenát), brambor a kuřecí klobásy. Když si vyberete kuřecí klobásu, hledejte takovou, která má buď javor nebo jablko. Sladší klobása se tak dobře hodí ke slanému základu této polévky. Před vařením kapusty nezapomeňte důkladně omýt a odstranit všechny vydatné stonky a / nebo žebra.

Vyrobí 4 porce

Budete potřebovat

1 1/2 lžíce extra panenského olivového oleje

1 cibule, nakrájená na tenké půlměsíčky

2 stroužky česneku, mleté

1/4 lžičky vloček červené papriky

1 (8 uncí) balíček vařené kuřecí klobásy, nakrájené na kousky velikosti sousta

4 až 5 malých brambor, nakrájených na 1/4-palcové plátky

1 velké rajče, nakrájené nahrubo

4 šálky kuřecího vývaru s nízkým obsahem sodíku, viz náš recept na domácí kuřecí vývar

2 šálky natrhaných listů kapusty, omyté s odstraněnými žebry a stonky

1/4 šálku mléka nebo světlého kokosového mléka

2 šálky balených čerstvých špenátových listů

Sůl a čerstvě mletý černý pepř

Pokyny

    Ve velkém hrnci na středním plameni rozehřejte olivový olej. Přidejte cibuli a vařte, dokud nebude průhledná, asi 3 minuty. Přidejte česnek, vločky červené papriky a kuřecí klobásu a poté vařte, dokud klobása nezačne hnědnout, asi 2 minuty.

    Přidejte brambory, rajčata a vývar. Přiveďte k varu a vařte 5 minut, poté přidejte kapustu a vařte dalších 10 minut, dokud nezvadnou a brambory nezměknou.

    Snižte teplotu, přidejte mléko a vmíchejte listy čerstvého špenátu. Dochutíme solí a pepřem.

Tipy Adama a Joanny

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post