Perfektní brownies

Milujeme tento snadný a bezproblémový recept na brownies vyrobené z kakaového prášku, vajec a hnědého cukru. Tyto domácí sušenky jsou uprostřed rozmazané a mazlavé a na okrajích žvýkací. Milujeme je! Přejděte na recept na sušenky bez starostí

Hromada sušenek

Už léta připravujeme náš oblíbený recept na fuggy brownies. Byl to náš cíl a abych byl upřímný, nikdy jsem si nemyslel, že budu někdy potřebovat další recept na brownie. To bylo, dokud jsme nezačali experimentovat s tímto zjednodušeným receptem na sušenky.

Další recept na brownies na Inspired Taste je bohatý, šmrncovní a přiklání se k tmavé nebo hořkosladké čokoládě ve srovnání s tím, co byste našli ve většině krabičkových směsí. Nám to nevadí, ale pár našim čtenářům ano. Takže poté, co jsme vyslechli požadavky na brownies, které jsou méně hořké, tlustší a mají více žvýkací okraje, šli jsme do kuchyně a přišli s tímto zjednodušeným receptem.

Podle tohoto receptu se připravují jemné, čokoládové brownies se žvýkacími okraji a zvlněnými vršky. Jsou téměř dokonalé a extra snadné na výrobu.

Brownies se žvýkacími okraji a rozmazanými středy.

Ingredience na recept na brownie

Seznam ingrediencí pro tyto sušenky se až tak neliší od jiných receptů na sušenky, ale několik klíčových ingrediencí je dělá nejlepšími. Kompletní seznam ingrediencí je v receptu níže. Zde je vysvětlení klíčových složek.

Neslazený kakaový prášek je klíčem k výrobě rozmazlených, dokonale čokoládových brownies. V tomto receptu milujeme příchuť přírodního kakaového prášku, protože nám připomíná naše dezerty z dětství a příchutě krabicových směsí. Holandský kakaový prášek je také možností, ale mírně změní chuť a strukturu (připadá mi měkký).

Nesolené máslo a olej může se to zdát neobvyklé, ale přísahám na to, když jsem tento recept několikrát použil. Máslo dodává chuť a olej udržuje brownies mazlavé a vlhké ve středu. Vyzkoušejte lehký a ovocný olivový olej pro trochu extra chuti, pokud jej máte po ruce. Neutrální olej, jako je rostlinný olej, funguje také, pokud je to vše, co máte.

Granulovaný cukr a hnědý cukr spolupracovat na tomto receptu. Krystalový cukr se dobře vmíchá do těsta, zatímco hnědý cukr udržuje střed vlhký a okraje žvýkací. Použití pouze jednoho nebo druhého změní strukturu brownies. V tomto receptu doporučujeme použít obojí.

Prášek na pečení je naše tajemství pro trochu výtahu. Potřebujeme pouze 1/4 lžičky, což se zdá být zbytečné, ale je to perfektní.

Celá vejce dodejte koláčkům strukturu a nadzvednutí uprostřed. navíc jeden žloutek přidává extra tuk, takže okraje jsou extra žvýkací. Stejný trik používáme při výrobě těchto čokoládových sušenek.

Jak vyrábíme brownies s co nejmenším množstvím pokrmů

Z našeho testování jsme zjistili, že nejlepší recepty na brownies dbají na to, aby se cukr dobře rozmíchal s tukem (obvykle máslem nebo olejem), díky čemuž jsou brownies uprostřed šmrncovní a mazlavé a získáte ten krásný krakelovaný vršek.

Některé recepty šlehají máslo, cukr a vejce dohromady, dokud nejsou tak dobře promíchané, že směs vypadá jako stuhy, když odpadá z šlehačů. Tato metoda vyžaduje čas a vyžaduje máslo pokojové teploty. To je v pořádku, ale chtěli jsme rychlejší řešení.

Do rozpuštěného másla a oleje na brownies vmícháme cukr.

Takže místo toho, abychom šlehali cukr a máslo, vmícháme cukr do rozehřátého rozpuštěného másla a oleje. Poté, když přidáme vejce, dbáme na to, abychom je rozšlehali do těsta. Naše rychlá a snadná metoda se může stát v hrnci! Nepotřebujete ani mixovací nádobu.

Zde je náš bezproblémový způsob výroby brownies:

  1. V širokém kastrolu na středně mírném ohni rozpustíme máslo s olejem.
  2. Odstraňte pánev z ohně a zašlehejte do něj krystalový cukr, hnědý cukr, sůl a vanilkový extrakt, dokud se nesmíchá.
  3. Vmíchejte kakaový prášek a poté nechte pánev na pět minut vychladnout.
  4. Přidejte vejce a žloutek a energicky míchejte, aby se promíchaly.
  5. Míchejte v moučné směsi, dokud v těstíčku neuvidíte pruhy mouky. Na rozdíl od našeho jiného receptu na brownies není potřeba směs šlehat.
Vmíchejte kakaový prášek do cukru a másla na brownies

Jeden bonus k naší metodě je, že náš kakaový prášek má šanci kvést. Kvetoucí kakaový prášek je trik, jak z kakaa dostat co nejvíce čokoládové chuti. Smíchá se kakaový prášek s horkou tekutinou a nechá se minutu nebo dvě odležet. Tato technika uvolňuje veškerý čokoládový potenciál kakaového prášku. V našem případě je horkou tekutinou teplá směs másla a cukru.

Brownie těsto

Naše tipy na pečení brownies

Zjistili jsme, že nejlepší teplota pro pečení těchto brownies je 325° Fahrenheita. Při této teplotě budou mezi 35 a 45 minut. Uvědomuji si, že je to široký sortiment, ale trouby se liší. Dobu pečení může ovlivnit i pánev, kterou používáte. Skleněné a keramické nádobí například často vyžaduje delší dobu pečení ve srovnání s kovovými pánvemi. Pro referenci používáme kovovou zapékací misku o rozměrech 8 x 8 palců od společnosti USA Pans.

Jak poznáte, že jsou brownies hotové? Brownies vytáhněte z trouby, když:

  • Okraje vypadají suché a střed vypadá mírně nedopečený.
  • Párátko vložené do středu vyjde s několika drobky.
  • Vnitřní teploměr vložený doprostřed ukazuje mezi 170° F a 210° F (brownies budou vlhké a zarudlé, když se teplota blíží 170° F a koláčové, když se blíží 210° F).

Pokud si nejste jisti, je lepší brownies vytáhnout brzy, než je nechávat v troubě přepéct.

Jakmile jsou vaše brownies z trouby, nechte je v pánvi a nechte je úplně vychladnout. Stejně jako při výrobě blondies, brownies se budou i nadále vařit, když vychladnou, což pomáhá správnému nastavení středu.

Perfektní brownies

  • PŘÍPRAVKA
  • KUCHAŘKA
  • CELKOVÝ

Milujeme tento snadný, bezproblémový recept na sušenky vyrobený z kakaového prášku, vajec a hnědého cukru. Tyto domácí sušenky jsou uprostřed rozmazané a mazlavé a na okrajích žvýkací. Milujeme je! Těsto se vyrábí přímo v hrnci, který se používá k rozpuštění másla. Pokud nemáte dostatečně velkou pánev, rozpusťte máslo a nalijte ho do mixovací nádoby, abyste mohli pokračovat dalším krokem.

Vyrábí 16 sušenek

Budete potřebovat

3/4 šálku (98 gramů) univerzální mouky

1/4 lžičky prášku do pečiva

6 lžic (85 gramů) nesoleného másla

4 lžíce světlého olivového oleje nebo řepkového oleje

1 ⅓ šálku (265 gramů) krystalového cukru

1/4 šálku (47 gramů) lehce zabaleného hnědého cukru

3/4 lžičky jemné mořské soli, snižte na 1/2 lžičky, pokud je citlivá na sůl

1 ½ lžičky vanilkového extraktu

2/3 šálku (65 gramů) neslazeného kakaového prášku

2 velká vejce

1 žloutek

1/2 šálku čokoládových lupínků, volitelné

Pokyny

    Umístěte rošt doprostřed trouby a zahřejte na 325 stupňů Fahrenheita. Dno a strany čtvercového pekáče o rozměrech 8 x 8 palců vyložte pečicím papírem nebo hliníkovou fólií, přičemž na dvou protilehlých stranách ponechejte přesah, který pomůže odstranit pečené brownies z pánve.

    Mouku s práškem do pečiva ušlehejte nebo prosejte a poté dejte stranou.

    Do středně velké pánve přidejte olej a máslo. Umístěte na středně mírný oheň, dokud se máslo nerozpustí, poté oheň vypněte. Pro přípravu těsta na brownies přímo v pánvi doporučujeme široký střední hrnec. Pokud nemáte kastrol, rozpusťte máslo na oleji pomocí jiné pánve. Po rozpuštění nalijte máslo a olej do mixovací nádoby a pokračujte níže uvedenými kroky.

    Zatímco máslo a olej jsou ještě teplé, vmíchejte cukry, sůl a vanilkový extrakt, dokud se nespojí.

    Vmíchejte kakaový prášek a poté nechte pět minut vychladnout, aby byla směs teplá, nikoli horká. Směs bude křupavá.

    Přidejte vejce a žloutek a poté důkladně promíchejte, aby se promíchaly. Směs se v tomto kroku změní z krupičnaté pasty na lesklé těsto podobné pudinku.

    Když se těsto zdá husté a dobře promíchané, přidejte mouku a prášek do pečiva. Pokud přidáváte čokoládové lupínky, přidejte je nyní. Míchejte, dokud v těstíčku neuvidíte proužky mouky.

    Těsto na brownies rovnoměrně rozetřeme na připravenou pánev.

    Brownies pečte, dokud nebudou okraje vypadat suché a střed mírně nedopečený; 35 až 45 minut. Hotovost můžete vyzkoušet vložením párátka do středu. Brownies se dopečou, pokud se na ně nasype pár vlhkých drobků.

    Brownies nechte na pánvi úplně vychladnout. Jak se ochladí, střed ztuhne. Nakrájíme na 16 čtverců.

Tipy Adama a Joanny

  • Mohu zdvojnásobit recept? Ano, zdvojnásobte všechny ingredience v receptu a pečte v pekáči o rozměrech 9 x 13 palců. Budou o něco tlustší. Doba pečení bude podobná, ale sledujte je a použijte naše vizuální vodítka v receptu jako vodítko.
  • Pekáč: Milujeme naši kovovou pánev z USA 8 × 8 palců pro tento recept. Skleněné a keramické pánve fungují, ale mějte na paměti, že mohou ovlivnit dobu pečení. Hotovost kontrolujte o 5 minut dříve a poté každých 5 minut.
  • Nutriční fakta: Nutriční fakta uvedená níže jsou odhady. Pro výpočet přibližných hodnot jsme použili databázi USDA.

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

Výživa na porci: Velikost porce 1 sušenka (celkem 16) / Kalorie 123 / Celkový tuk 9,2 g / Nasycený tuk 3,8 g / Cholesterol 46,2 mg / Sodík 120,9 mg / Uhlohydrát 26,4 g / Vlákno 1,2 g / Celkem cukrů 19,8 g / Protein 2,3 g

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post