Omáčka ze tří složek Buffalo Wing Wing

Jak vyrobit domácí omáčku z buvolích křídel pouze ze tří surovin. Vyměňte láhve z obchodu za domácí. V lednici můžete skladovat i měsíc. Přejděte na recept na tři ingredience na omáčku z buvolích křídel

Jak vyrobit domácí omáčku z buvolích křídel pouze ze tří surovin.  Vyměňte láhve z obchodu za domácí.  V lednici můžete uchovávat až měsíc.

Jak si vyrobit buvolí omáčku doma

Není žádným tajemstvím, že jsme fanoušci buvolího kuřete – přidali jsme ho do pizzy, dipů, plněných skořápek, pečených křídel a kuřecích rýžových misek. Už věky děláme domácí buvolí omáčku. Je jednoduchý, chutná úžasně a nejsou v něm přidané žádné zbytečné přísady. Nedávno jsme na to přišli můžete udělat velkou dávku omáčky a uložit ji v lednici na týdny. Omáčka v lednici zhoustne, ale 10 sekund v mikrovlnné troubě a dobré promíchání ji vrátí do formy.

Jak vyrobit domácí omáčku z buvolích křídel pouze ze tří surovin.  Vyměňte láhve z obchodu za domácí.  V lednici můžete uchovávat až měsíc.

Díky Buffalu, NY, máme buvolí omáčku (hurá). Při domácí výrobě se hodně hraje, ale začněte s dvě hlavní ingredience — máslo a pálivá omáčka. Není divu, že chutná tak dobře, že?

Na mírném ohni rozpustíme máslo — Mám rád nízké, protože máslo udržuje krémové a nehrozí, že zhnědne. Ne, že by hnědé máslo bylo špatné, je vynikající. Jednoduše to není to, co v naší omáčce hledáme.

Jak vyrobit domácí omáčku z buvolích křídel pouze ze tří surovin.  Vyměňte láhve z obchodu za domácí.

Když se máslo rozpustí sundejte pánev z ohně.

Konečně, rozšleháme horkou omáčku a česnekový prášek. Šlehejte, dokud není omáčka hladká a červená. Používáme Frankovu pálivou omáčku, má vše, co hledáme, když přepadne chuť na omáčku s buvolími křídly. To znamená, že by bylo zábavné hrát si s jinými pálivými omáčkami (Crystal je populární a já už nějakou dobu chci vyzkoušet Cholulu).

Také jsme se pustili do výroby vlastní pálivé omáčky, ale ještě jsme se tam nedostali. Budu vás informovat!

Jak vyrobit domácí omáčku z buvolích křídel pouze ze tří surovin.  Vyměňte láhve z obchodu za domácí.

Nalijte tuto domácí buvolí omáčku na věci jako náš Sladká a pikantní máslová dýně, Dokonale měkká a krémová míchaná vejcenaše Vážně dobrý turecký burger a naše Křehké a chutné drcené kuře (tak dobré).

Pro další recepty od nuly se podívejte na naše Domácí majonéza odolná proti selhání, Kečup od nuly a Domácí hummus z pečené červené papriky který má tolik recenzí, že nemůžeme držet krok.

Pokud tento recept vyzkoušíte, dejte nám vědět! Zanechte komentář, zkontrolujte jej a nezapomeňte označit fotografii #inspirovaná chuť na Instagramu. Veselé vaření!

Omáčka ze tří složek Buffalo Wing Wing

  • PŘÍPRAVKA
  • KUCHAŘKA
  • CELKOVÝ

Se třemi ingrediencemi a 10 minutami je tato domácí buvolí omáčka jednoduchá na přípravu. Inspiraci pro jeho přizpůsobení a uložení naleznete v části s poznámkami níže. Podle níže uvedeného receptu je středně pálivá omáčka. Pro pikantnější verzi přidejte trochu kajenského pepře – začněte s 1/4 lžičky, ochutnejte a pokračujte dál. Pro jemnější verzi zredukujte horkou omáčku o 1/3 až 1/2 šálku.

Vyrobí asi 2 šálky

Podívejte se, jak připravujeme recept

Budete potřebovat

16 lžic (1 šálek nebo 8 uncí) nesoleného másla

2 lžičky česnekového prášku

1 1/3 šálku horké omáčky, jako je Frank’s nebo Crystal

Pokyny

    Rozpusťte máslo na střední pánvi na středně nízké teplotě, dokud se nerozpustí. Odstraňte pánev z ohně, aby se omáčka nerozbila.

    Šlehejte česnekový prášek a horkou omáčku, dokud se nevytvoří soudržná omáčka, asi 1 minutu.

    Spotřebujte ihned nebo skladujte ve vzduchotěsné nádobě v lednici až 1 měsíc — k tomu jsou skvělé zavařovací sklenice.

Tipy Adama a Joanny

  • Použití chlazené omáčky: Protože je v omáčce máslo, při ochlazení zhoustne. Chcete-li použít, zahuštěnou omáčku dobře promíchejte a poté nalijte, co potřebujete, do misky vhodné do mikrovlnné trouby. Zahřejte v mikrovlnné troubě na 10 až 15 sekund a poté míchejte nebo šlehejte, dokud se omáčka nespojí.
  • Použijte čerstvý česnek: Místo česnekového prášku přidejte do másla několik rozdrcených stroužků česneku a vařte na středně mírném ohni do měkka. Odstraňte pánev z ohně a přidejte horkou omáčku. Rozmixujte do hladka.
  • Recept bez mléka / vhodný pro vegany: Nahrazení másla veganskou náhražkou másla by mělo fungovat. (To jsme nezkoušeli). Vyzkoušeli jsme olivový olej a chuť se nám nelíbila. Příliš to chutnalo jako olivový olej a přineslo peprnou chuť, kterou máslo jakoby zjemnilo.
  • Nutriční fakta: Nutriční fakta uvedená níže jsou odhady. K výpočtu přibližných hodnot jsme použili kalkulačku receptur USDA Supertracker.

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

Výživa na porci: Velikost porce 1 polévková lžíce / Kalorie 52 / Protein 0 g / Uhlohydrát 0 g / Vláknina 0 g / Celkem cukrů 0 g / Celkový tuk 6 g / Nasycený tuk 4 g / Cholesterol 15 mg / Sodík 61 mg

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post