Jednoduché dýňové košíčky od nuly

Jak vyrobit jemné a vlhké dýňové košíčky s jednoduchou polevou ze smetanového sýra. Těmto dokonale kořeněným dýňovým košíčkům jen těžko někdo něco vymyslí. Přejděte na Recept na dýňové košíčky

Jak vyrobit jemné a vlhké dýňové košíčky s jednoduchou polevou ze smetanového sýra.  Těmto dokonale kořeněným dýňovým košíčkům jen těžko někdo něco vymyslí.

Jak vyrobit dýňové košíčky od nuly

Milujeme tyto jednoduché koláčky inspirované podzimem. Jsou plné chuti díky dýňovému pyré, hnědému cukru, máslu a spoustě teplého koření, jako je skořice, zázvor a muškátový oříšek. Můžete použít dýňové pyré z konzervy nebo si zkusit vyrobit vlastní. Zde je náš návod na výrobu domácího dýňového pyré, pokud to chcete zkusit.

Jakmile tyto cupcaky po upečení vychladnou, natřeme navrch dokonale hladkou tvarohovou polevu a posypeme ještě dalším kořením. Budete je milovat! Každý, komu jsme je naservírovali, je miloval. Adamova rodina o ně dokonce při několika příležitostech požádala?

Snadný recept na dýňový košíček od nuly

Jak jsem již zmínil, tyto cupcakes jsou velmi jednoduché na přípravu. Vše, co potřebujete, je tyčový mixér a pár misek a jste na dobré cestě k jejich domácí výrobě.

Na přípravu těsta na cupcakysuché ingredience ušleháme nebo prosijeme — použijeme mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu a směs teplého podzimního koření. Vyrábíme vlastní směs koření, ale můžete ji vyměnit za svou oblíbenou dýňovou směs koření z obchodu.

Výroba dýňového těsta

Dále ušleháme máslo s hnědým cukrem, vanilkou, vejci a celým šálkem dýňového pyré. Tento šálek pyré má dlouhou cestu k tomu, aby byly tyto košíčky chutné a vlhké uvnitř.

Pro dokončení těsta jemně smíchejte suché ingredience s dýňovou směsí a můžete péct. Když jsou upečené a vychladlé, přidáme navrch jednoduchou tvarohovou polevu. Budete to milovat!

Dokonale upečené dýňové košíčky

Další recepty z dýně

  • Easy Pumpkin Mac and Cheese — Jak vyrobit extra krémový dýňový mak a sýr za méně než 1 hodinu. Dokonalá podzimní večeře!
  • Domácí dýňové palačinky — Milujeme tyto dýňové palačinky: nejsou příliš sladké s nádechem koření.
  • Domácí (a snadný) dýňový koláč — Jak vyrobit klasický, nenáročný dýňový koláč od začátku. Toto je náš oblíbený způsob přípravy dýňového koláče. Je to také snadné!
  • Pumpkin Scones — Jak vyrobit ty nejlepší kořeněné dýňové koláčky inspirované Starbucks.
  • Čokoládový pomerančový dýňový chléb – Tento rychlý chléb má dýni, pomeranč a je plný nasekané čokolády. Není příliš sladký, extrémně vlhký a ideální na podzim!
    Domácí Pumpkin Spice Latte — Jak si doma vyrobit nejlepší dýňové koření latte s dýňovým pyré, kávou, mlékem a podzimním kořením. Lepší než z obchodu!

Další recepty na cupcakypodívejte se na naše košíčky s dvojitou čokoládovou zakysanou smetanou a náš recept na koláčky s jednoduchým jablečným koláčem.

Recept aktualizován, původně zveřejněn v listopadu 2012. Od zveřejnění tohoto v roce 2012 jsme recept upravili, aby byl jasnější. – Adam a Joanne

Jednoduché dýňové košíčky od nuly

  • PŘÍPRAVKA
  • KUCHAŘKA
  • CELKOVÝ

Pro extra chuť přidáme do tohoto dýňového těsta na cupcaky spoustu koření. Můžete k tomu použít domácí dýňové pyré nebo si ho koupit v obchodě. Když hledáte dýňové pyré, nepoužívejte “pumpkin pie mix” (obvykle větší plechovku) a místo toho si kupte plechovku, která je “čisté dýňové pyré”.

Níže uvedený recept na polevu stačí na nanesení polevy na košíčky (to obvykle vyžaduje trochu více polevy). Pokud uděláte to, co jsme udělali my, tedy natíráním polevy na košíčky nožem, možná vám zbyde trochu polevy.

Udělá 12 cupcaků

Budete potřebovat

Směs koření

1 1/2 lžičky mleté ​​skořice

3/4 lžičky mletého zázvoru

1/2 lžičky mletého hřebíčku

1/2 lžičky mletého muškátového oříšku

Košíčky

1 1/2 šálku (195 gramů) univerzální mouky

1 lžička prášku do pečiva

1/2 lžičky jedlé sody

1/4 lžičky mořské soli

8 lžic (115 gramů nebo 1 tyčinka) nesoleného másla pokojové teploty

1 šálek (200 gramů) lehce baleného hnědého cukru

2 velká vejce

1 1/2 lžičky vanilkového extraktu

1 šálek baleného čistého dýňového pyré, viz náš recept na domácí dýňové pyré

Krémová sýrová poleva

6 uncí (170 gramů) smetanového sýra při pokojové teplotě

8 lžic (115 gramů nebo 1 tyčinka) nesoleného másla pokojové teploty

2 šálky (130 gramů) moučkového cukru

1/2 lžičky vanilkového extraktu

1/4 lžičky mandlového extraktu

1 lžíce mléka nebo pomerančové šťávy na řídkou polevu

Pokyny

  • Udělejte těsto
  • Zahřejte troubu na 325 stupňů F. 12 košíčků na muffiny běžné velikosti vyložte papírovými nebo fóliovými vložkami na košíčky.

    V malé misce smíchejte skořici, hřebíček, mletý zázvor a muškátový oříšek.

    Do středně velké mísy prosejeme mouku, prášek do pečiva, jedlou sodu, sůl a 2 lžičky směsi koření. Šlehejte, dokud se nesmíchá. (Zbylá směs koření použijeme později na ozdobení matných košíčků.)

    Ve velké míse pomocí ručního mixéru na střední rychlost ušlehejte máslo a hnědý cukr, dokud nebudou světlé a nadýchané, asi 3 minuty. Oškrábejte bok a dno misky a poté přidejte vejce, jedno po druhém, středně nízkou rychlostí, dokud se nezapracují.

    Zapněte mixér na minimum a zašlehejte vanilku a polovinu dýňového pyré. S mixérem stále na nízké úrovni vmíchejte polovinu moučné směsi, dokud se nezapracuje. Oškrábejte boky a dno mísy, poté vmíchejte zbytek dýňového pyré a nakonec zbývající moučnou směs.

    • Pečeme cupcaky
    • Každý košíček na muffiny naplňte do 3/4 – těsta by mělo vystačit tak akorát na 12 košíčků.

      Pečte košíčky, dokud párátko nebo zkoušečka dortů nevyjde po vložení doprostřed košíčku čisté, 20 až 25 minut. (Dalším testem je lehké poklepání na vršek košíčku. Pokud košíček vyskočí zpět, jsou hotové, pokud zůstane odsazení, potřebují trochu více času.) Před polevou košíčky úplně vychlaďte.

      • Mrazové koláčky
      • Ve velké míse vyšlehejte pomocí ručního mixéru smetanový sýr a máslo, dokud nebude nadýchaná. Přidejte třetinu moučkového cukru, zapněte ruční mixér na minimum a šlehejte, dokud se nezapracuje. Opakujte s další třetinou moučkového cukru, seškrábněte misku dolů a opakujte s poslední třetinou.

        Přidejte vanilkový extrakt, mandlový extrakt a mléko a poté použijte ruční mixér na nízké úrovni, dokud není poleva našlehaná a nadýchaná, a přidejte další mléko, aby se zředilo. Mrazem vychlazené košíčky pak navrch každého košíčku posypte trochou směsi koření z dříve.

Tipy Adama a Joanny

  • Nutriční fakta: Nutriční fakta uvedená níže jsou odhady. Pro výpočet přibližných hodnot jsme použili databázi USDA.

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

Výživa na porci: Velikost porce 1 košíček / Kalorie 401 / Protein 4 g / Uhlohydrát 52 g / Vláknina 1 g / Celkem cukrů 39 g / Celkový tuk 20 g / Nasycený tuk 13 g / Cholesterol 84 mg

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post