Domácí dresink z ranče (lepší než z obchodu)

Tento jednoduchý domácí rančový dresink je lepší než cokoli, co si můžete koupit v obchodě. Je extra krémová a ideální k přidání se salátem nebo k použití jako omáčka. Přejděte na recept Easy Homemade Ranch Dressing

Namáčení okurky do domácího rančového dresingu

Jak udělat nejlepší ranč oblékání od nuly

Tento lepší ranč než koupený v obchodě je neuvěřitelně jednoduchý na výrobu. Pokud milujete ranč, musíte tuto domácí verzi vyzkoušet! Tento krémový dresink se připravuje stejně snadno jako tento smetanový modrý sýr, naše oblíbená smetanová medová hořčičná omáčka a naše domácí italská vinaigrette (která funguje jako marináda)!

Ranch dressing vyrobený od nuly podávaný s hlávkovým salátem, rajčaty a okurkou

Zde je to, co budete potřebovat k výrobě rančového dresinku doma:

Zakysaná smetana a majonéza — Pro nejlepší ranč oblékání použijte obojí. Díky kombinaci zakysané smetany a majonézy je dresink extra krémový. Majonéza může být sama o sobě těžká. Přidání zakysané smetany zálivku trochu odlehčí. Pokud jste zvyklí používat pouze majonézu, zkuste příště přidat trochu zakysané smetany. Je to změna hry. Pokud máte náladu, můžete si udělat i domácí majonézu. Zde je náš nefalšovaný recept na majonézu.

Podmáslí (nebo běžné mléko) — Obvykle nemáme podmáslí v lednici (pokud zrovna neděláme tyto podmáslí palačinky), ale rozhodně stojí za to si ho koupit, když si vyrábíte vlastní ranč dresink. Dodává extra krémovou pikantní příchuť, kterou je těžké bez ní dosáhnout. Pokud nemáte po ruce podmáslí nebo byste ho raději vynechali, nevadí. Místo toho použijte běžné mléko a poté přidejte trochu více čerstvé citronové šťávy.

Výroba rančového dresinku s čerstvými bylinkami

worcestrová omáčka — Ne každý recept na ranči vyžaduje Worcestershire, ale řeknu vám, že chuťově mění hru. Nevěříš mi? Vynechejte, když připravujete omáčku, ochutnejte ji a poté přidejte lžičku (nebo dvě) worcesterské omáčky a uvidíte, jak se chuť změní.

Čerstvá citronová šťáva nebo ocet — I s podmáslím potřebuje zálivka trochu pozvednout a citronová šťáva nebo bílý vinný ocet pěkně zaberou.

Čerstvé bylinky — Do dresingu hromadíme spoustu čerstvých bylinek. Pro nejlepší chuť přidejte kopr, petrželku a pažitku. Pokud nemáte přístup k čerstvým bylinkám, poslouží sušené bylinky. Do receptu jsme přidali tip, jak v případě potřeby nahradit sušené bylinky.

Cibulový prášek, česnekový prášek, sůl a pepř — Ty dodávají našemu dresinku nezaměnitelnou rančovou příchuť. Zjistil jsem, že sušená cibule a česnekový prášek jsou v tomto receptu vhodnější než čerstvé.

Jen pár vteřin míchání promění zálivku v krémovou a lahodnou směs.

Pro lehčí dresink s méně kalorií, můžete zaměnit majonézu za světlou majonézu a zakysanou smetanu za bílý jogurt. Konečná chuť bude zcela odlišná, ale stále lahodná sama o sobě.

Jak dlouho vydrží domácí rančový dresink

Tento snadný domácí dresing vydrží při skladování v lednici 3 až 4 dny. Kéž by to vydrželo déle, ale všechny ty čerstvé bylinky začnou něco ztrácet, čím déle zálivka sedí. Ten můj mám uložený v zednické nádobě.

Ve skutečnosti je v naší lednici připravena k použití do našich oblíbených jídel. Zde je několik návrhů, jak používat tento snadný ranč oblékání:

  • Vynechejte salátový dresink z obchodu a použijte ho na své oblíbené domácí saláty. Je obzvláště lahodný s okurkami, mrkví, baby greeny, kapustou, růžičkovou kapustou, zelím, sladkou paprikou, květákem a brokolicí.
  • Udělejte velký zelený salát, přidejte pár plátků tohoto šťavnatého grilovaného kuřete, nakrájené avokádo a pak pokapejte nějaký ranč.
  • Přidejte do malé misky a použijte jako omáčku na čerstvou zeleninu, pečenou zeleninu (jako je tato sladké bramborové hranolky), nebo cokoliv s buvolí příchutí. Obzvláště milujeme tato kuřecí křídla a tyto pečená křídla z buvolího květáku.

Domácí dresink z ranče (lepší než z obchodu)

Tento snadný domácí rančový dresink je extra krémový a ideální k přidání se salátem nebo k použití jako omáčka. Rádi používáme čerstvé bylinky, ale můžete použít i sušené. Doporučená množství naleznete v části s tipy níže. Miluji podmáslí ranč, takže k jeho výrobě používáme podmáslí, ale pokud nemáte přístup k podmáslí, z běžného mléka bude i tak lahodný dresink.

Vyrobí asi 2 šálky

Podívejte se, jak připravujeme recept

Budete potřebovat

1/2 šálku plus 2 lžíce majonézy, zkuste domácí majonézu

1/2 šálku zakysané smetany

1/2 šálku podmáslí nebo běžného mléka

1 lžíce čerstvé citronové šťávy nebo bílého vinného octa

1 až 2 lžičky worcesterské omáčky, ochutnat

1/4 šálku čerstvého kopru, jemně nasekaného, ​​2 velké polévkové lžíce

1/4 šálku petrželky, jemně nasekané, 2 velké polévkové lžíce

1/4 šálku čerstvé pažitky, jemně nasekané, 2 velké polévkové lžíce

1/2 lžičky cibulového prášku

1/2 lžičky česnekového prášku

1/4 lžičky jemné mořské soli, plus další podle chuti

1/4 lžičky čerstvě mletého černého pepře

Pokyny

    Smíchejte majonézu, zakysanou smetanu, podmáslí, citronovou šťávu a 1 čajovou lžičku worcesterské omáčky ve střední misce a míchejte, dokud se dobře nespojí a nebude krémová.

    Vmíchejte bylinky, cibulový prášek, česnekový prášek, sůl a černý pepř.

    Ochutnejte a poté dolaďte další lžičkou worcesterové omáčky nebo podle potřeby dosolte. Milujeme dvě lžičky worcesterské omáčky, ale je to silná chuť, takže si ji přidejte podle svého vkusu.

    Uchovávejte přikryté v chladničce po dobu 3 až 4 dnů. Technicky lze skladovat déle, ale ztratíte svěží chuť bylinek.

Tipy Adama a Joanny

  • Nahrazení čerstvých sušených bylinek: Sušené bylinky chutnají silněji ve srovnání s čerstvými, takže použijte třetinu doporučeného množství čerstvých bylinek. To znamená, že budete potřebovat: 2 lžičky sušeného kopru, sušené petrželky a sušené pažitky.
  • Nutriční fakta: Nutriční fakta uvedená níže jsou odhady. Pro výpočet přibližných hodnot jsme použili databázi USDA.

Pokud uděláte tento recept, vyfoťte ho a hashtagujte #inspiredtaste — Rádi vidíme vaše výtvory na Instagramu a Facebooku! Najděte nás: @inspiredtaste

Výživa na porci: Velikost porce asi 2 polévkové lžíce / Kalorie 79 / Celkový tuk 8,1 g / Nasycený tuk 1,9 g / Cholesterol 8,7 mg / Sodík 105,4 mg / Uhlohydrát 1,1 g / Vláknina 0,1 g / Celkem cukrů 0,7 g / Protein 0,6 g

AUTOR: Adam a Joanne Gallagherovi

Post a Comment

Previous Post Next Post